Ballonnenboog licht Renault Twizy uit

Renault Stokman in Heerhugowaard bestaat 35 jaar. Rondom alle feestelijkheden zette het garagebedrijf De Renault Twizy in de spotlight of beter gezegd tussen de feestelijke ballonnen van Ball On. De ballonnenboog is opgebouwd uit twee ballon pilaren, een verbindingsboog, twee verlichte reclameborden en twee stevige, verrijdbare voeten. De ballonnen zijn gemaakt van gerecycled kunststof, gaan jarenlang mee en zijn helemaal in de kleuren van Renault. De reclameborden zijn apart bedrukt.

Door de lange houdbaarheid van de ballonnen kan Stokman de ballonneboog makkelijk het hele jubileumjaar laten staan zonder dat er maar één ballon zal leeglopen.

Ballonnenboog duurzaam bij Renault Stokman

Duurzame ballondecoraties ook bij Renault Nieuwendijk

In plaats van een ballonnenboog koos Renault Nieuwendijk in Amstelveen voor de duurzame ballonpilaren van Ball On als alternatief voor ballonnen. Deze hebben de uitstraling die je wenst en kunnen meerjarig buiten worden gebruikt. Zonder verlies van kwaliteit. Het is net een Renault.

Voor meerdere mogelijkheden met de milieuvriendelijke ballondecoraties van Ball On bezoek je onze pagina met het assortiment duurzame ballonnen.

Ballonpilaren bij Renault Nieuwendijk
Rode loper met ballonpilaren bij Renault Nieuwendijk

Ballonnenboog met reclamebord

De ballonnenboog is hoekig en sluit daardoor goed aan bij een entree. Standaard wordt er een ligger geplaatst van ballen van gerecycled kunststof. Een ballonnenboog met een reclameuiting legt de lat nog een stukje hoger. De langwerpige reclameborden hangt u horizontaal tussen twee pilaren met een robuuste wisselconstructie.

Heeft u een langer lopende productpresentatie of een actieweek met een thema? Dan is de ballonnenboog voorzien van een ondersteunende reclameboodschap echt iets voor u.