Duurzame ballonpilaren bij Domino's pizza
Duurzame ballon pilaren van Ball On zorgen vanaf nu ook bij Domino’s Dordrecht voor een permanente feestelijke uitstraling. De milieuvriendelijke ballondecoraties van Ball On zijn een interessant en duurzaam alternatief voor de aloude ballon decoraties die steeds vaker bij winkels zijn te zien. Bovendien gaan ze veeeel langer mee en behouden jarenlang de perfecte uitstraling. Zo geven de ballon pilaren iedere dag de entree van Domino’s de uitstraling die het verdient. 

In navolging van Domino’s Duitsland ervaren nu meer en meer Nederlandse vestigingen van Domino’s dat een feestelijk entree de aandacht trekt van klanten. De kleurrijke duurzame ballon pilaren van Ball On behouden hun uitstraling meerdere jaren. Ook bij buitengebruik.

Annick Willemstein van de Dordrechtse vestiging van Domino’s is enthousiast en ziet de vele mogelijkheden. “Deze milieuvriendelijke ballon pilaren zijn gemaakt voor meerjarig buitengebruik en we kunnen nu naar eigen inzicht acties communiceren door enkel de belettering aan te passen“.