Desinfectiezuil Siroopwafelfabriek_Gouda

Mobiele desinfectiezuil met oog voor je bezoeker

Geopende deuren zijn niet genoeg voor jou en je medewerkers om weer onbezorgd aan de slag te gaan. Hoe verzeker je jouw medewerkers en bezoekers van een schone omgeving waarin zij zich veilig voelen?

Veilig welkom in jouw zaak

Met de desinfectiezuil van Ball On laat je zien dat je open bent, oog hebt voor ieders veiligheid én geef je meteen een feestelijk tintje aan je entree. Nu we weer voorzichtig de straat op mogen, trek je met de desinfectiezuil precies de aandacht die je nodig hebt. Je zaak is niet alleen open, het is er nog hygiënisch en veilig ook! Geen gedoe met losse flesjes die zo op zijn of ‘verdwijnen’.
Dat is nog eens welkom heten!

Desinfectiezuil verrijdbaar magenta

Mech make & take

Lunchroom Mech make & take op de Zuidas in Amsterdam is weer open … en dat kun je zien.

Mech desinfectiezuil handen reinigen

We volgen de richtlijnen van het RIVM en laten hiermee onze klanten zien dat we oog hebben voor de hygiëne en hun veiligheid.

Jeroen Bende

Eigenaar, Mech make & take

desinfectiezuil Mech

De desinfectiezuil is geschikt voor langdurig (buiten)gebruik

De basis van onze desinfectiezuil is het Ball On concept met permanente ballonnen van gerecycled kunststof. Die kunnen nooit leeglopen, zoals gewone ballonnen, en blijven altijd mooi. De zuil gaat dus jaren mee. Ook als desinfecteren niet meer nodig is, kun je nog steeds een prachtige kleurrijke ballondecoraties zoals bijvoorbeeld een ballonnenpilaar of statafel. Jouw investering van € 295,- houdt zo nog jaren zijn waarde.
De permanente ballonnen zijn in elke kleur te verkrijgen, dus ook in jouw huisstijl. De zuil staat op een stevige voet die je makkelijk naar elke plek rijdt.
De desinfectiezuil maak je nog completer met een reclamebord of lichtreclame. Plak daarop je logo of beletter het bord voor elke actie! Op een optionele A3-klikbord kun je instructies kwijt voor het bezoek aan je zaak. En op termijn vervang je de dispenser door een displaybord of klein computerscherm met bezoekersinformatie.
Kortom, met de Ball On desinfectiezuil kun je alle kanten op en ben je voorbereid op elke situatie… nu en in de toekomst!

 

Desinfectiezuil Siroopwafelfabriek_Gouda

Volledig circulair

De voet, het blad en de kleurrijke permanente ballonnen zijn de belangrijkste onderdelen van de desinfectiezuil. Deze zijn allemaal gemaakt uit gerecycled kunststof en na het eind van zijn levensduur kan de desinfectiezuil opnieuw gerecycled worden. De desinfectiezuil is dus volledig circulair en vormt geen belasting voor het milieu. Bovendien zijn ze gemaakt voor meerjarig buitengebruik.

De Ball On desinfectiezuil

 • Iedereen ziet de zuil, dus ook jouw zaak
 • Groot reservoir voor ontsmettingsmiddel
 • Makkelijk te bedienen voor bezoekers en personeel
 • Veilig welkom in jouw winkel of bedrijf
 • Kan omgebouwd worden naar een statafel, pilaar of andere ballondecoratie
 • Vrolijke uitstraling voor even dat feel good moment in tijden van stress

De belangrijkste voordelen van alle Ball On producten

 • Opblazen niet nodig … leeglopen niet mogelijk
 • Blijven altijd mooi … ook bij meerjarig buitengebruik
 • Binnen en buiten te gebruiken
 • Makkelijk verrijdbaar
 • Stel zelf oneindig veel decoraties samen
 • Duurzaam, circulair product, geen belasting voor het milieu
 • Nederlands product (ontwikkeling, productie en innovatie)

100% Nederlands product in vele uitvoeringen

Ball On is een volledig Nederlands product. Naast de desinfectiezuil maken wij onder andere ook ballonnenboog ballonnenpilaren ballontrossen voor aan het plafond en andere ballondecoraties en leveren we diverse accessoires voor winkeldisplays. Een opvallende verschijning, passend bij jouw merk.

Zonder reclamebord

Desinfectiezuil zonder reclamebord

Basismodel inclusief dispenser en eerste vulling bestaat uit 5 lagen permanente ballonnen. Voor omgevingen met kleine kinderen kan een lagere versie worden geleverd. De desinfectiezuil is leverbaar in diverse kleuren geleverd.

Footprint: 50 x 50 cm
Bladhoogte: 104 cm

€ 235,00

(Prijs netto excl. BTW)

Met reclamebord

Desinfectiezuil met reclamebord

Desinfectiezuil basismodel uitgebreid met een reclamebord inclusief belettering naar keuze. 
Optioneel kan het reclamebord worden voorzien van LED verlichting met een powerbank of kan er een kliklijst gemonteerd worden.

Totale hoogte: 221 cm

 

€ 295,00

(Prijs netto excl. BTW)

Klaar voor de 1,5 meter economie

Ball On ontwikkelt en produceert sinds 2017 duurzame ballondecoraties. In tegenstelling tot de aloude ballonnen leveren wij decoraties van permanente ballonnen gemaakt uit gerecycled kunststof. Deze gaan vééél langer mee … en blijven altijd mooi en vormen geen belasting voor het milieu!
Door de corona-crisis is er grote vraag naar een veilige, hygiënische omgevingen. Ons concept bestaat diverse basis componenten waarmee pilaren, bogen, trossen, statafels en zelfs verkoopdisplays gemaakt kunnen worden. Zo konden wij met een kleine uitbreiding op ons assortiment inspelen op de nieuwe situatie. Het grote voordeel is dat we nu vrijwel direct kunnen leveren voor elke situatie waar hygiëne en veiligheid cruciaal zijn.
Vraag naar de mogelijkheden voor jouw omgeving. We denken graag met je mee.
Wieleroutfits.nl Ballon desinfectiezuil

In deze stressvolle tijden hebben wij gekozen voor een desinfectiezuil met een kleurrijke uitstraling, waarmee we op een vrolijke manier onze klanten duidelijk maken dat we hygiëne serieus nemen.
Zeg nou zelf dit ziet er toch beter uit dan een geïmproviseerde tafel met flesje aan een ketting?

Remko Udo

Eigenaar, Wieleroutfits.nl