Uitbreidingen voor nog meer aandacht en interactie 

Past op elke ballonnenpilaar, -boog en -statafel | Op maat gemaakt | Makkelijk aan te passen

Attention, Interest, Desire & Action!

Wil je ook van ongeïnteresseerd publiek actieve klanten maken? Wil je je klanten veel meer vertellen, maar weet je niet hoe? Vraag je je regelmatig af hoe je je concurrent kunt aftroeven?

Hier vind je precies de uitbreidingen die je zoekt.

Ballonpilaar met LED bord

Communiceer jouw boodschap

Laat jouw creativiteit de vrije loop met een Kliklijst of LED-bord. Breng de sfeer erin, toon een menu of breng een speciale gebeurtenis onder de aandacht. Het is perfect om de aandacht te trekken en jouw boodschap over te brengen.

Met de bevestigingsbeugel kan een kliklijst, LED-bord of brochurehouder aan de pilaar worden bevestigd.

Statafel als informatiezuil

De combinatie van statafel en informatiezuil ziet er geweldig uit en is super functioneel. U kunt uw producten presenteren of registraties faciliteren met een tablet.

Of monteer een dispenser voor handdesinfectiemiddelen, zodat uw klanten het altijd bij de hand hebben wanneer ze het het meest nodig hebben.

Statafel met Ipadhouder en Dispenser
Duurzame ballonnen met verlichting

Op zoek naar verlichting?

Verlicht uw pilaar, poort of statafel. Met transparante ballen en LED-draadlampjes kunt u elk moment van het jaar een prachtig eye-catcher hebben.

Alle Ball On producten hebben voorzieningen om de bedrading netjes weg te werken.

3D-LED Hologram fan

In plaats van een verlicht reclamebord kan de top van de ballonnenpilaar ook worden uitgerust met een 3D-LED Hologram fan. Met deze 3D levensechte product animaties in zowel tekst als beeld weet u zeker dat uw boodschap niet meer gemist wordt.

Laat zien wat je hebt!

Recycle Logo BallOn

Productpresentatie

De transparante bal met een diameter van 21cm is iets bijzonders. Het is de ideale manier om producten te presenteren. Uw klanten kunnen de inhoud in één oogopslag zien en met LED verlichting geef je er een bijzonder accent aan.
Duurzame ballonnenpilaar met visitekaartjes

De halve bal

De halve bal is ideaal voor het presenteren van producten waarbij interactie met de klant gewenst is. Zeer geschikt voor bijvoorbeeld testers of visitekaartjes. Uiteraard kunnen ze net als andere ballen ook los worden gebruikt of geïntegreerd in een ballonpilaar.

Transparante display

Creëer een echte blikvanger met ons transparante reclamebord. Bevestig het rechtstreeks aan de muur, of creëer zelfs een aantrekkelijke promotionele display door het bovenop een kleurrijke ballonpilaar, -poort of statafel te plaatsen.

Onze decoratiepartners maken er wat moois van.

Kroon In Transparante duurzame bal
Bloemen in een halve Bal
Lolly in Duurzame Ballonstaander Jamin
Doorzichtige Vulbare KerstBal in Hand
Snoep op duurzame ballonstaander
Gratis drinkwater op duurzame ballondecoratie