Desinfectiezuil Corona

Mobiele desinfectiezuil met oog voor je bezoeker

Geopende deuren zijn niet genoeg voor jou en je medewerkers om weer onbezorgd aan de slag te gaan. Hoe verzeker je jouw medewerkers en bezoekers van een schone omgeving waarin zij zich veilig voelen?

 

√ Veilig welkom
Zelf makkelijk vullen
Geschikt voor langdurig buitengebruik

Onze collectie duurzame desinfectiezuilen

Zijn jouw flesjes met desinfectievloeistof ook vaak leeg?

Ziet je entree er niet echt uitnodigend uit met zo’n lelijke statafel met flesje desinfectant?

Zoek je iets ‘heel anders’ om je opvallend te presenteren?

Veilig welkom in jouw zaak

Met de desinfectiezuil van Ball On laat je zien dat je open bent, oog hebt voor ieders veiligheid én geef je meteen een feestelijk tintje aan je entree.

Je trekt met de desinfectiezuil precies de aandacht die je nodig hebt. Je zaak is niet alleen open, het is er nog hygiënisch en veilig ook! Geen gedoe met losse flesjes die zo op zijn of ‘verdwijnen’. 

Dat is nog eens welkom heten!

 

desinfectiezuil Mech
Mech desinfectiezuil handen reinigen

Kies voor onze disinfectiezuilen

  • Iedereen ziet de zuil, dus ook jouw zaak
  • Groot reservoir voor ontsmettingsmiddel
  • Veilig welkom in jouw winkel of bedrijf
  • Makkelijk te bedienen voor bezoekers en personeel
Desinfectiezuil Siroopwafelfabriek_Gouda
  • Kan omgebouwd worden naar een statafel, pilaar of andere ballondecoratie
  • Vrolijke uitstraling voor even dat feel good moment in tijden van stress

De voordelen van onze disinfectiezuilen

De basis van onze desinfectiezuil is het Ball On concept met permanente ballonnen van gerecycled kunststof. Die kunnen nooit leeglopen, zoals gewone ballonnen, en blijven altijd mooi. De zuil gaat dus jaren mee.

Investering voor jaren
Ook als desinfecteren niet meer nodig is, kun je nog steeds een prachtige kleurrijke ballondecoraties zoals bijvoorbeeld een ballonnenpilaar of statafel. Jouw investering van € 295,- houdt zo nog jaren zijn waarde.

In elke kleur
De permanente ballonnen zijn in elke kleur te verkrijgen, dus ook in jouw huisstijl. De zuil staat op een stevige voet die je makkelijk naar elke plek rijdt.

Reclamebord of lichtreclame
De desinfectiezuil maak je nog completer met een reclamebord of lichtreclame. Plak daarop je logo of beletter het bord voor elke actie! Op een optionele A3-klikbord kun je instructies kwijt voor het bezoek aan je zaak. En op termijn vervang je de dispenser door een displaybord of klein computerscherm met bezoekersinformatie.

Kortom, met de Ball On desinfectiezuil kun je alle kanten op en ben je voorbereid op elke situatie… nu en in de toekomst!

Desinfectiezuil

Volledig circulair

De voet, het blad en de kleurrijke permanente ballonnen zijn de belangrijkste onderdelen van de desinfectiezuil. Deze zijn allemaal gemaakt uit gerecycled kunststof en na het eind van zijn levensduur kan de desinfectiezuil opnieuw gerecycled worden. De desinfectiezuil is dus volledig circulair en vormt geen belasting voor het milieu. Bovendien zijn ze gemaakt voor meerjarig buitengebruik.

100% Nederlands product in vele uitvoeringen

Ball On is een volledig Nederlands product. Naast de desinfectiezuil maken wij ook ballonnenbogen, ballonnenpilarenballontrossen voor aan het plafond en andere ballondecoraties en leveren we diverse accessoires voor winkeldisplays. Een opvallende verschijning, passend bij jouw merk.

Desinfectiezuil zonder reclamebord

Basismodel inclusief dispenser en eerste vulling bestaat uit 5 lagen permanente ballonnen. Voor omgevingen met kleine kinderen kunnen we een lagere versie leveren. De desinfectiezuil is leverbaar in diverse kleuren.

Footprint: 50 x 50 cm
Bladhoogte: 104 cm

€ 235,00 (prijs netto excl. btw)

Desinfectiezuil zonder reclamebord

Desinfectiezuil met reclamebord

Desinfectiezuil basismodel uitgebreid met een reclamebord inclusief belettering naar keuze.
Optioneel kan het reclamebord worden voorzien van LED verlichting met een powerbank of kan er een kliklijst gemonteerd worden.

Totale hoogte: 221 cm

 

€ 295,00 (prijs netto excl. btw)

Desinfectiezuil met reclamebord