Welkom bij Ball On

Dé toonaangevende pionier in duurzame decoraties.

Lees hier ons Verhaal en onze Waarden

 Met als doel het leveren van innovatieve en ecologisch verantwoorde decoratieoplossingen.

Onze visie

Bij Ball On BV hebben we een duidelijke visie voor de toekomst: een wereld waarin evenementen niet alleen schitteren, maar ook een duurzame impact hebben op het milieu en de gemeenschap. We zien een wereld waarin creativiteit en duurzaamheid hand in hand gaan, en waar elk evenement een kans is om bewustzijn te creëren en verandering te stimuleren.

Onze Missie

Onze missie is om duurzaamheid te integreren in elke gelegenheid en elk evenement. We streven ernaar om organisatoren, planners en bezoekers bewust te maken van de positieve kracht van duurzame decoraties. Door innovatieve materialen en creatieve ontwerpen te combineren, willen we evenementen transformeren tot inspirerende showcases van duurzaamheid.

Wat Drijft Ons?

Bij Ball On BV wordt ons team gedreven door een gedeelde passie voor het milieu en een verlangen om een verschil te maken. We geloven dat onze duurzame decoraties niet alleen bijdragen aan de esthetiek van evenementen, maar ook een statement maken over onze gedeelde verantwoordelijkheid voor de planeet. Onze inzet voor kwaliteit en innovatie drijft ons om voortdurend te streven naar nieuwe manieren om evenementen te verrijken en onze impact te vergroten.

Ontwikkeld en Geproduceerd in Nederland

Bij Ball On BV zijn we trots op het feit dat al onze producten in Nederland zijn ontwikkeld en geproduceerd. Door dit te doen, minimaliseren we niet alleen onze ecologische voetafdruk, maar onderstrepen we ook ons engagement voor lokale ambacht en duurzame praktijken.

Hoe We Werken

Bij Ball On BV gaan we verder dan alleen het aanbieden van producten. We werken samen met onze partners om op maat gemaakte duurzame decoratieoplossingen te bieden die voldoen aan de unieke visie van elk evenement. Onze producten worden met zorg vervaardigd en met trots geleverd, waarbij we aandacht besteden aan zowel esthetiek als duurzaamheid.

Ballon Bus

Samen voor een Betere Toekomst

Wij geloven in de kracht van samenwerking en zijn trots op de groeiende gemeenschap van klanten en partners die dezelfde visie delen. Samen bouwen we aan een betere toekomst. Sluit je aan bij Ball On BV en wordt een deel van onze missie om evenementen te transformeren in duurzame vieringen.