Winkelcentrum Hasselo 40 jaar

Winkelcentrum Hasselo, ideaal gelegen in de Hengelose wijk Hasseler Es, kent een grote diversiteit aan winkels. Het overdekte winkelcentrum aan de Willem van Otterloostraat beschikt over ruim 40 winkels.

Op 1 april bestaat winkelcentrum Hasselo 40 jaar en dat gaat, ondanks de pandemie, niet ongemerkt voorbij. Ball On is uitgenodigd om de feestelijke omlijsting van het jubileum te verzorgen.

Ontdek in deze casus hoe het winkelcentrum -zowel nationaal als internationaal- als eerste rekening houdt met zowel de ballonnen allergie voor bezoekers als de belasting voor het milieu die verbonden zijn aan traditionele decoraties.

40Jaar Winkelcentrum Hasselo
Hasselo 40Jaar Centrum BallonPilaren

Een bewuste keuze

Het jubileum wordt juist in deze tijd feestelijk aangekleed, zodat de bezoeker een “feel-good” moment ervaart bij zijn bezoek aan het winkelcentrum.

Daarvoor moest minimaal aan de volgende wensen worden voldaan:

✔︎ Duurzaam en milieuvriendelijk
✔︎ 6 maanden de perfecte uitstraling
✔︎ Zowel binnen als buiten gebruiken
✔︎ Geen latex ivm allergie van bezoekers

Ontdek hoe Ball On inspeelt op deze wensen!

Recycle Logo BallOn

Duurzaam

De kleurrijke ball(on)nen worden in Nederland gemaakt uit gerecycled kunststof en zijn geschikt voor meerjarig buitengebruik. Aan het eind van zijn levensduur kan het opnieuw gerecycled worden. Het concept is dus volledig circulair en vormt geen belasting voor het milieu.
weerbestendig

Perfecte uitstraling

De ballonnen zijn verkrijgbaar in alle kleuren. Ze zijn door een UV-coating kleurbestendig en kunnen onder alle weersomstandigheden worden gebruikt. Ze blijven jarenlang mooi en je hoeft ze niet op te blazen, er is geen kans op lekkage en ze lopen niet leeg. Ze belanden dus nooit zo maar in het milieu. Dat wilt u toch ook niet?
Latex Allergie Ballonnen

Veilig

Als ondernemer heb je vanzelfsprekend oog voor het milieu én de klant. Onze kleurijke decoraties zijn vrij van schadelijke stoffen en veroorzaken in tegenstelling tot de tradionele latex ballon geen allergische reacties bij de bezoekers.

Zo is het een feestje voor iedereen!

Ball On weet de wensen van winkelcentrum Hasselo perfect te vertalen in een feestelijke en verrassend creatieve decoratie ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het winkelcentrum. Daarnaast heeft Ball On een warme en professionele aanpak. Met andere woorden; zeer prettig om mee te werken!

Eric van Roosmalen

Commascom - Vught

Alle winkels stralen tijdens het 40-jarig jubileum

Ballonpilaren Dierenspeciaalzaak HenkEnPeter

Dierspecialist Henk & Peter

Niet alleen binnen, maar ook de winkels aan de buitenzijde zijn voorzien van de  kunststof ballonpilaren. Na het jubileum kunnen de pilaren hergebruikt worden of omgebouwd naar een andere decoratie zoals een statafel.

Damhuis Tweewielers

Met de modules van Ball On kunnen diverse decoraties worden gemaakt. Zo zijn alle 5 ingangen van het winkelcentrum voorzien van liggers met LED verlichting in de borden.

Opblazen niet nodig en geen kans op lekkage.  Dus tijdens het hele jubileum een gegarandeerde feestelijke uitstraling. Dit is precies wat we zochten.
En ook nog eens ontwikkelt en geproduceerd in Nederland!
Saskia en Jeroen Schoolkate

Voorzitter Winkelcentrum Hasselo, Damhuis Tweewielers

Winkelcentrum Hasselo 40 Jaar Ballonboog

Internationale waardering voor latex vrije versiering

De latex vrije versiering van winkelcentrum Hasselo heeft wereldwijde aandacht gekregen onder latexallergie patiënten. Het wordt gezien als een goede stap vooruit voor een amper geziene groep die afhankelijk is van de welwillendheid van de gemeenschap om hier rekening mee te houden.

Bekijk de versieringen van het winkelcentrum