Unieke statafel bij KeukenSale

Statafel met tablet bij KeukenSale

De nieuwste statafel nu bij Ball On

Niet iedereen zit graag tijdens een feest of een event. Daarom maken we graag gebruik van statafels. Bovendien wordt het daardoor allemaal wat actiever. Maar het kan nog best wat vrolijker en wat feestelijker. De aloude statafel heeft wat ons betreft zijn beste tijd gehad. Vanaf nu kun je een unieke statafel kopen bij Ball On. Op deze pagina laten we je kennis maken met de bijzondere mogelijkheden die voorheen nog niet bestonden.

De statafel kom je tegen op bijzondere gelegenheden, zoals evenementen en feesten, maar ook als demonstratie tafel of een proeverij in een winkel. De bezoekers kunnen immers gemakkelijk in een actieve open houding contact met elkaar onderhouden en een biertje of hapjes nuttigen.
 De kleurrijke ball(on) statafels van Ball On onderscheiden zich als een echte eyecatcher van de traditionele statafel waardoor ze veel vaker voor verschillende toepassingen gebruikt kunnen worden. En wanneer je ze uitbreidt met de andere onderdelen van Ball On kun je ze in een handomdraai ombouwen naar een ballonnenpilaar of een ballonnenboog. Of je kunt ze combineren met de andere duurzame ballonendecoraties van Ball On. Zo kan het event niet meer kapot en zijn al deze feestversieringen ook nog eens vriendelijk voor het milieu.


Statafel met reclamebord

Volledig circulair

De voet, het tafelblad en de kleurrijke ball(on)nen zijn de belangrijkste onderdelen van de statafel. Deze zijn allemaal gemaakt uit gerecycled kunststof en na het eind van zijn levensduur kan de statafel opnieuw gerecycled worden. De statafel is dus volledig circulair en vormt geen belasting voor het milieu. Bovendien zijn ze gemaakt voor meerjarig buitengebruik.

Altijd mooi

Onze statafels zijn weerbestendig. Een onverwachte bui of een felle zon krijgen geen grip op de kwaliteit. Door een UV-coating blijven de kleuren mooi en is de kwaliteit van het gerecyclede kunststof gegarandeerd. iedere dag kun je de statafel weer opnieuw gebruiken. Wil je de stafel opslaan? In een handomdraai haal je hem uit elkaar tot een compact geheel en zet je hem op een plek waar het jou niet in de weg staat.

Een Statafel met reclamebord, parasol of 3D Hologram

Een uniek event vraagt om een unieke aankleding

Wanneer we bezoekers ontvangen willen wij ze vanzelfsprekend een bijzondere beleving geven. Ball On heeft een assortiment van ballonnenboog en ballonnenpilaar tot ballonnendecoraties die de bezoeker van een event, showroom of winkel een feel good moment geven. Als kinderen waren we immers al dol op die kleurrijke ballonnen. Maar dan moeten ze niet leeglopen! Voordeel van Ball On is dat de ballen van gerecycled kunststof altijd mooi blijven of het nu vriest of de felle zon erop schijnt … onder alle weersomstandig houdt u de uitstraling die u voor ogen heeft. Zo blijven de gekozen standaard kleuren of de maatwerk kleuren van uw bedrijf altijd mooi.

 

Unieke kleuren en verlichting

Hoe onderscheidend is dan een statafel? … Toegegeven voordat je deze pagina bezocht was dat beperkt, maar vanaf nu zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. De statafels van Ball On kunnen allereerst geleverd worden in diverse standaardkleuren en in combinaties van uw keuze. Zoek je de perfecte aansluiting bij de huisstijl van de organisatie dan kunnen de kleuren ook op maat worden gemaakt en een belettering worden aangebracht op het tafelblad.
En voor nog meer sfeer kunnen ballen worden voorzien van LED verlichting … en dat zonder al die lastige kabels natuurlijk.

Statafels in vele uitvoeringen en opties

Assortiment unieke statafels in Nederlandse kleuren

Statafel

Net als de ballonboog en de ballonnenpilaar kan ook de statafel worden voorzien van een reclamebord met verlichting en belettering. Met transparante schalen biedt het een mogelijkheid om zelf objecten of producten hierin te plaatsen. 
Wil je er een echte eyecatcher van maken, laat je dan inspireren door een 3D LED Hologram.

Parasol

De statafel heeft standaard een gat (25mm) waarin een parasol geplaatst kan worden. Wel zo prettig dat je ook in de felle zon je hoofd koel kunt houden of wanneer er een bui overkomt je droog blijft en toch kunt blijven genieten van jouw biertje.

Unieke display

De statafel is ook zeer geschikt voor andere toepassingen. Bezoekers van een showroom of winkel kunnen feestelijk worden ontvangen aan deze statafel. Ball On levert beugels waarmee een tablet aan de statafel kan worden bevestigd voor demonstraties of registraties. Ook handig bij beurzen of seminars waarbij op het reclamebord aanvullende signing kan worden aangebracht.

Aanvullende decoraties

De duurzame ballondecoraties van Ball On zijn modulair opgebouwd. Hierdoor kun je zelf nieuwe creaties bedenken en toevoegen aan de statafel. Laat vooral de creativiteit de vrije loop en verras jouw bezoekers.

Deze statafel met unieke mogelijkheden vind je nergens anders. Een ontwikkeling van Nederlandse bodem met altijd een uitstraling die u wenst. 

Statafel bij New York Pizza

“Met Ball On kun je alles maken”