Ons complete aanbod ballonproducten

Kerstballen

Transparante en gekleurde kerstballen. Leef je uit en vul de ballen met je eigen creatie. Na de kerst heel geschikt als homedecoratie, cadeau-verpakking of plantenterrarium.

Doorzichtige Vulbare KerstBal in Hand

Prijs per stuk € 19,95
incl. verzendkosten.
Volumekorting tot 40%

Tafeldispensers

Opvallende presentatie voor dispensers die je bij elke entree of toonbank van winkels, showrooms en openbare ruimtes ziet staan. Nu maak je er iets bijzonders van wat mensen waarderen. 

Tafelmodel dispenser Kersteditie Pop4Wine

Prijs per stuk € 39,50
incl. dispenser.
Volumekorting tot 40%.

Desinfectiezuilen

Met de desinfectiezuil laat je zien dat je open bent, oog hebt voor ieders veiligheid én geef je een feestelijk tintje aan je entree. De perfecte combi van hygiëne en uitstraling.

Desinfectiezuil Corona

Prijs vanaf € 235,00. Met reclamebord slechts € 295,00. Volledig op maat te maken.

Ballondecoraties

De perfecte blikvangers voor elke entree, showroom of event. In oneindig veel uitvoeringen. Door de hoogwaardige kwaliteit en UV-bescherming is de uitstraling gegarandeerd altijd perfect.

Rabobank Ballonnenboog

Prijzen op aanvraag. Veel kleuren en combinaties mogelijk.

De voordelen van onze ballonproducten

Prijsgunstig

Als ondernemer heeft u vanzelfsprekend oog voor de kosten. En daar hebben wij met de ontwikkeling van de ballonnenpilaar en ballonnenboog rekening mee gehouden. Wij hebben het voor u uitgerekend. Al na vier keer heeft u de aanschafkosten  terugverdiend en dan gaat de ballonnenpilaar, zonder verlies van kwaliteit, ook nog eens jaren mee. Uw financiële voordeel is in werkelijkheid dus nog veel groter!

Altijd beschikbaar wanneer u het wilt.

De onverwoestbare ballonnenpilaren en ballonnenbogen van Ball On maken het én veel makkelijker én veel goedkoper om events uitbundig te versieren. Ze zijn makkelijk te verplaatsten en omdat ze altijd mooi blijven kunt u ze op ieder moment en zonder verlies van kwaliteit weer gebruiken.

Opblazen niet nodig ... leeglopen niet mogelijk
De attentiewaarde van ballonnen is groot – als kind waren we er al dol op – maar dan moeten ze niet leeglopen of wegwaaien. De ballonnenpilaren van Ball On blijven 100x langer goed zonder dat u er iets voor hoeft te doen.
De ballonnen zijn weerbestendig, ze hoeven niet opgeblazen te worden, er is geen kans op lekkage en ze lopen niet leeg.
Standaard voorzien van lichtreclame
De blijvend mooie uitstraling van de Ball On ballonnen onderscheiden zich al van de traditionele ballonnenpilaren en ballonnenbogen. Het standaard reclamebord met LED-verlichting geeft nog een extra attentiewaarde zonder dat u hinderlijke kabels over de vloer heeft liggen.
Duurzaam door recyclebaar kunststof

De onverwoestbare ballonnen van Ball On zijn ontwikkeld volgens een uniek procedé. Het resultaat: een harde kunststof ballon die niet kan leeglopen. Ze zijn bovendien weerbestendig en de pilaren zijn uitgerust met een solide voet voor een stabiele constructie. Ball On ballonnen blijven 100x langer goed zonder dat u er iets voor hoeft te doen. Het materiaal is recyclebaar.

Milieuvriendelijk

Steeds vaker belanden leeg gelopen ballonnen in de natuur en sterven er vogels, vissen en andere dieren door het plastic dat zij opeten. De ballonnenindustrie schermt met de claim dat de ballonnen biologisch afbreekbaar zijn, maar de praktijk is anders. Voordat ze zijn afgebroken zijn we tientallen jaren verder en hebben ze hun schadelijke werk allang verricht.

Ook hierom is Ball On een goede keuze. De ballonnen van Ball On kunnen om te beginnen niet eens leeglopen. Bovendien zitten ze met een stevige constructie vast aan de pilaar. Géén kans dus dat deze ballonnen het milieu belasten, laat staan dieren doden.

In ons blog artikel Geen milieubelasting Ball On ballonnen lees je meer over ballonnen in het milieu.

Herkent u dit?

Om de aandacht van uw bezoeker te trekken koopt u regelmatig een ballonnenpilaar of ballonnenboog om vervolgens te zien dat deze door de leeglopende ballonnen al snel zijn uitstraling verliest … Dat ziet er niet uit als feest en is zeker niet wat u wilt uitstralen.

Geef hier uw bestelling door.

 

Andere kleuren, grotere aantallen? Vul uw wensen in bij Bericht

Meer weten of direct een van onze producten bestellen? Vul het formulier in en wij nemen direct contact met u op.
Hoe completer u het formulier invult, hoe sneller wij u kunnen helpen..

Product

Ballonmeisje
Ball On BV

+31 (0) 85 – 210 2115
info@ball-on.com

Edisonweg 14C
1821 BN  Alkmaar
Nederland

KvK 69432104