Ballonpilaren en AIDA

Die eerste indruk ... die heb je maar één keer.
Waar staan de ballonnenpilaren in het AIDA marketingmodel?

Keihard de beste

Opblazen niet nodig ... leeglopen niet mogelijk.

De Toppers tussen toppers

Voor een feestelijke uitstraling moet het mooi zijn ... mooi blijven en bovendien duurzaam.
Dan gaan wij er graag mee op de foto.

Kies uw eigen kleur

Onze ballonnen sluiten perfect aan bij de kleuren van uw bedrijf. U kunt kiezen uit onze 9 standaardkleuren of ballonnen in uw eigen kleuren bestellen.

Verkoop is beleven

Maak er elke dag een feestje van met onze fraaie ballonnenpilaren en ballonnenbogen.

Duurzame ballondecoraties in één overzicht

De desinfectiezuil voor retail, horeca, showrooms en zalen

In deze bijzondere tijden hebben wij de flexibiliteit van ons concept mogen ervaren. Met enkele kleine toevoegingen hebben wij een unieke desinfectie zuil  kunnen maken. Een zuil die aandacht vraagt. Aandacht voor het feit dat u open bent en dat u oog heeft voor de veiligheid van uw klant of bezoeker.

Een feel good moment

Het is niet alleen de veiligheid en hygiëne die de aandacht verdient, maar ook geeft de vrolijke uitstraling ontspanning … net dat feel good moment die uw bezoeker, klant of medewerker in deze tijden van verhoogde stress als plezierig zullen ervaren.

Uitvoeringen

De desinfectiezuil is er in een uitvoering zonder of met reclamebord waarop aanvullende belettering kan worden aangebracht. Vanzelfsprekend wordt de desinfectiezuil inclusief de dispenser geleverd. Daarnaast zijn er diverse oipties mogelijk zoals het bevestigen van een kliklijst voor aanvullende instructies of LED verlichting in het reclamebord.

De complete zuil zonder reclamebord is er al vanaf € 235,00 (excl. BTW) en met reclamebord bent u al klaar voor € 295,00 (excl. BTW).

Desinfectiezuil
EK2021 Duurzame ballondecoraties
Duurzame ballonnenpilaar kopen

De ballonnenpilaar & verkoopdisplay

De ballonnenpilaar is de blikvanger voor elke entree, showroom of event. Door de hoogwaardige kwaliteit en UV-bescherming heeft u er geen omkijken meer naar. De uitstraling is gegarandeerd altijd perfect.

Oneindig veel kleuren
De ballen van gerecycled kunststof zijn verkrijgbaar in oneindig veel kleuren, inclusief een transparante versie. De ballonnen van de ballonnenpilaar of ballonnenboog bestaan uit twee helften die u met één draai aan elkaar verbindt.

LED-reclamebord met powerbank
Het LED-reclamebord geeft extra attentie aan uw pilaar. Draadloos, want gevoed met een powerbank.  Op het bord plakt u eenvoudig een (verwisselbare) reclame-uiting.

Verlichting in de bal
U kunt in iedere bal van de ballonnenpilaar verlichting aanbrengen. Zo kunt u bijvoorbeeld een product in een transparante bal plaatsen en uitlichten.

Echte aandachttrekkers
De bal heeft een schroef/moer-bevestiging, waardoor de ballen (met en zonder verlichting) op oneindig veel manieren zijn toe te passen. Denk hierbij ook aan productpresentaties op een wand.

Breid uw pilaren uit met onze opvallende accessoires.
In ons artikel over winkelcommunicatie leest u daar meer over.

Ballonnenboog voor binnen en buiten

Wij hebben speciaal voor een “hoekige” vorm gekozen, in tegenstelling tot traditionele ballonnenboog. Daardoor sluiten onze bogen uitstekend aan bij uw kozijn. Vanzelfsprekend kunt u de ballonnenboog ook prima in uw showroom plaatsen bij een actie of introductie van een product.

Milieuvriendelijk en duurzame Ballonnenboog
Duurzame ballonnenboog als alternatief voor ballonnen

Ballonnenboog met reclamebord

De ballonnenpilaar is al uniek, maar een ballonnenboog met een reclameuiting legt de lat nog een stukje hoger. De langwerpige reclameborden hangt u horizontaal tussen twee pilaren met een robuuste wisselconstructie, waardoor u gemakkelijk de ligger van ballen met uitingen op borden kunt vervangen.

Heeft u een langer lopende productpresentatie of een actieweek met een thema? Dan is de ballonnenboog voorzien van een ondersteunende reclameboodschap echt iets voor u.

Ballonnenpilaren als displays die echt opvallen!

Onze ballonnenboog en ballonnenpilaren hebben bevestigingsmogelijkheden voor verschillende accessoires, zoals een brochurehouder, kliklijst of LED-board. Verder kunt u platforms tussen de ballen plaatsen om producten op te presenteren

U kunt eenvoudig starten met een kunststof kliklijst waarop u een flyer plakt of een stapel flyers legt. Maar als u echt wilt opvallen kiest u voor het LED-board. De presentatie kunt u volledig programmeren. Of u gebruikt het LED-board als besteldisplay via draadloos internet.

Heel bijzonder is de ballon als verkoopdisplay. In een (deels) transparante ballon plaatst u uw product. Met LED-licht geeft u er een speciaal accent aan. Dit product is binnenkort verkrijgbaar. Vraag vast naar de mogelijkheden.

Kunststof ballonnen als verkoopdisplay
Ballonnenpilaar als verkoopdisplay met kliklijst

Werkelijk alles is mogelijk

 

In plaats van een verlicht reclamebord kan de top van de ballonnenpilaar of ballonnenboog ook worden uitgerust met een 3D-LED Hologram fan.

Met deze 3D levensechte (product)animaties in zowel tekst als beeld weet u zeker dat uw boodschap niet meer gemist wordt

Statafels

Hoe leuk is het niet om het feestelijke gevoel vanuit de entree naar binnen door te trekken? U blijft helemaal in stijl. En met de display trekt u nog extra de aandacht ook. Uiteraard kunt u op de display kwijt wat u wilt.

Wilt u afwisselen? … dat kan natuurlijk ook, want alle onderdelen sluiten op elkaar aan en zo kunt u een ballonnenboog of  een ballonnenpilaar in een handomdraai omtoveren in een statafel of tafel voor (product)demonstraties of een proeverij.

Lees ook ons artikel Een nieuwe kijk op de aloude statafel

EWK2021 Bijzondere statafels in diverse modellen
Duurzame versiering als alternatief voor ballonnen

Ballon trossen

Ook heel opvallend is een tros Ball On ballen (rechts) die u aan het plafond hangt of als een nest op de vloer zet. In combinatie met enkele transparante ballen en LED-verlichting creëert u veel aandacht.

2 jaar “Altijd mooi” garantie
In elke gewenste kleur
Kan niet leeglopen

Contact- en bestelinformatie

Meer weten of direct een ballonnenpilaar of ballonnenboog bestellen? Als u onderstaand formulier invult en verstuurt, nemen wij snel contact met u op.

Contactinformatie Ball On

Ball On BV
+31 (0) 85 - 210 2115
info@ball-on.com

Edisonweg 14C
1812 BN  Alkmaar
Nederland

KvK 69432104