Duurzame versiering bij BIQER
Ball On heeft een duurzame versiering als een interessant initiatief om een houdbare variant van de aloude ballonendeco in het leven te roepen. En dat is gelukt, getuigen de duurzame pilaren van gerecycled kunststof ballen die steeds vaker bij winkels en op events opduiken.

Bijna iedere eventprofessional heeft wel eens met een ballonnenboog of -pilaar te maken gehad. De kleurrijke verschijning is een gemakkelijke en handige vorm van stage design. Maar het heeft zijn nadelen… en die worden door Ball On getackeld.

 

Veeeeel langer plezier van de duurzame versiering

Heb je wel eens nagedacht wat er met de ballonnen gebeurt na een event? Als ze al niet geklapt zijn door een grappig bedoelde gast met een peuk of door de brandende zon. Precies, weg ermee, in de prullenbak. Weg mogelijkheden. Kan je als opdrachtgever bij je volgende event lekker weer dezelfde ballonnenboog bestellen. Duurzaam joh! En lekker handig voor de portomonnee.

Niet bij Ball-On. Ze geven bewust een twee jaar ‘altijd mooi’ garantie op hun duurzame versiering. Nice! Dus sla de pilaren, bogen of zelfs statafels (yep, ook die hebben ze) na gebruik op in de opslag en pak ze weer bij het volgende event. Extra handig voor grote organisaties! Zoals bijvoorbeeld voor exposure bij mini-events bij alle filialen verspreid over het land, tijdens een roadshow, diverse beursdeelnames of gewoon om paraat te hebben voor losse events. Huren is mogelijk, maar vanwege het duurzaamheidskarakter ligt de grote voorkeur bij verkoop; scheelt weer hele tijd met belastende vrachtwagens door Nederland rijden.

Binnenkort komt er een upgrade uit, waardoor je ook zelf de ballen kunt verwisselen. Handig als je met verschillende kleuren wilt werken. Kortom, SMS Ball On naar 3333 voor jouw verzoeknumme… ehh, aankoop.

 Lees het artikel op Event Inspiration

Lees ook ons artikel over de milieubelasting van de aloude ballonnen.