De Noord-Hollandse voetbalclub AZ gebruikt bij iedere thuiswedstrijd de ballon pilaren van Ball On in en rond het stadion. Naast het logo van AZ pronkt iedere week een andere wedstrijdsponsor op het ronde, verlichte reclamebord dat standaard bij de ballondecoraties hoort. Deze keer zijn dan hoofdsponsor AFAS en daarnaast Pepsi Max en Cavallaro.
Volg deze link om meer te lezen over AZ.

AZ Stadion met Ballondecoraties
AFAS stadion met duurzame ballonnen
Samen Naar Victorie bij AZ

Wedstrijdsponsor

De duurzame ballon pilaren staan onder andere bij de entree van de business lounges van het AFAS stadion. Daarna kom je de ballon pilaren ook tegen bij het veld waar de spelers opkomen. Bij de avondwedstrijden vallen ze extra op door de verlichte reclameborden waar de wedstrijdsponsor van de week zijn reclame uiting heeft.

Pepsi Max als wedstrijdsponsor op de ballon pilaar
AZ Rabobank Ballonpilaar

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een zaak voor iedereen en in dat kader heeft AZ de ambitie om van het AFAS Stadion een volledig duurzaam stadion te maken. Daar sluiten de milieuvriendelijke ballondecoraties, ballonnenbogen en duurzame ballonpilaren van Ball On prima bij aan.

Rabobank bij AZ op de ballonpilaar
AFAS stadion met duurzame ballonnen

Veel vaker te gebruiken

De duurzame ballon pilaar van Ball On is veeeel aker te gebruiken.Ze blijven immers altijd mooi onder alle weersomstandigheden. Zo vierde AZ sponsor Vomar zijn 50 jaar jubileum in het AFAS stadion. De ballonpilaren werden voorzien van een aangepaste belettering en geven zo een feestelijke en vooral milieuvriendelijke bijdrage aan het feest.

Milieuvriendelijke ballondecoraties bij Vomar 50 jaar
Vomar ballon pilaren bij AZ