Nieuwste assortiment Ball On op de Festivak

De Festivak is de belangrijkste vakbeurs in Nederland voor de bedenkers en inrichters van feesten en evenementen. Ball On is daar uiteraard aanwezig met het nieuwste assortiment ballonpilaren, ballonbogen, de ballonstatafels, de ballondruif (plafond) en alle displays. Want organisatoren moeten alles uit de kast trekken om bezoekers voor zich te winnen en ze te behouden. De vraag naar innovatieve en unieke oplossingen neemt dus alleen maar toe. De producten van Ball On zijn hiervoor de perfecte basis. Het begint tenslotte al bij de entree. Op de Festivak kunt u het allemaal bewonderen.

Ballonnenbogen

Ball On Ballonnenboog
Wij hebben speciaal voor een “hoekige” vorm gekozen, zodat de boog precies aansluit op uw kozijn. Met de LED-verlichte display en het horizontale reclamebord vergroot u de aantrekkingskracht nog meer.

Statafels

Hoe leuk is het niet om het feestelijke gevoel vanuit de entree mee naar binnen te nemen? Met de display boven de tafel trekt u extra aandacht: “Hier is het feestje!”. Uiteraard kunt u op de display kwijt wat u wilt.

Unieke display

Een unieke display in de retailwereld. In de transparante ballon staat elk product fantastisch in de spotlight. Zeker met de LED-verlichting in de ballon! U vraagt aandacht en u krijgt aandacht.

Een Ball On is een feestje voor iedereen

WAT IS FESTIVAK?

“De evenementenbranche is altijd in beweging. Het is van belang om op juiste wijze vraag en aanbod binnen deze dynamische branche bijeen te brengen. Festivak is de ontmoetingsplaats voor de gehele evenementenbranche en je mag zeker niet ontbreken op deze vakbeurs!”

Organisatoren staan voor de uitdaging om een kwalitatief hoogstaand event neer te zetten. De bezoekers stellen steeds hogere eisen. Organisatoren moeten alles uit de kast trekken om bezoekers voor zich te winnen en ze te behouden. De vraag naar innovatieve en unieke oplossingen neemt dus alleen maar toe.

Festivak biedt een compleet overzicht van aanbieders van producten of diensten die organisatoren ondersteunen bij het verwezenlijken van hun evenement. Verder biedt Festivak een inhoudelijk programma met actuele thema’s en cases waarbij organisatoren geïnspireerd en gemotiveerd worden.