Ballon pilaar winkelopening Hans Anders

Ballon pilaar bij de feestelijke opening van het filiaal op Hoog Catharijne.

Op 27 december mochten wij een set ballon pilaren leveren voor de opening van een nieuw filiaal van Hans Anders in het vernieuwde Hoog Catharijne in Utrecht. De ballondecoraties van Ball On houden immers een permanente feestelijke uitstraling en daarom zijn de milieuvriendelijke ball(on)nen van Ball On een interessant en duurzaam alternatief voor de aloude ballondecoraties.
Hans Anders Utrecht met Ballonpilaren in Rood_Zwart
Filiaal Hans Anders met feestelijke ballon pilaar

De gebruikte kleuren rood en zwart in de ballonnenpilaar sluiten perfect aan bij de huiskleuren van Hans Anders en het verlichte reclamebord is voorzien van een feestelijke belettering. De ballon pilaren blijven jarenlang mooi en kunnen vervolgens ingezet worden voor nieuwe (her)openingen of speciale acties. Hiervoor kan de belettering eenvoudig worden aangepast.

Zie hier een korte video van het filiaal

Nieuw filiaal Amsterdam Reigersbos

Op 21 februari was het de beurt aan het nieuwe filiaal in het Amsterdamse Winkelcentrum Reigersbos. Ook daar werden de duurzame ballon pilaren weer ingezet om de feestelijke opening in te kleuren.

De ballonboog en ballonnenpilaar van Ball On zijn multifunctioneel inzetbaar. Zo kunnen ze ook geplaatst worden op een kinderafdeling of kinderhoek … de kinderen zijn er immers dol op!
Maar in een handomdraai verander je een ballonnen pilaar in een feestelijk statafel waarop je demonstraties kunt geven of klanten iets feestelijks kunt aanbieden.

 

Ballon pilaar Hans Anders Amsterdam

Altijd een hoogwaardige uitstraling

We maken onze ball(on)nen van gerecycled kunststof met een speciale UV-coating. Hierdoor blijft de kwaliteit van de ballen jarenlang uitstekend. De solide constructie voorkomt dat ball(on)nen losraken en het milieu belasten. Door de hoogwaardige uitstraling maakt u altijd de beste indruk.