Tafelmodel dispenser Kersteditie

Tafelmodel dispenser ✨ Kersteditie

Ontvang je bezoekers veilig en met een een vrolijke kerstuitstraling. Dit model tafeldispenser kun je naar eigen inzicht voorzien van kerstversiering. Laat je creativiteit de vrije loop!

 

√ Vul zelf met kerstdecoratie
Inclusief gratis dispenser
Na de kerst eenvoudig wisselen van decoratie

Onze collectie duurzame tafeldispensers

Raken jouw flesjes met desinfectievloeistof ook aldoor weg?

Ziet je entree er niet echt uitnodigend uit met zo’n lelijk flesje desinfectant?

Zoek je iets ‘heel anders’ om je opvallend te presenteren?

Voor maar € 39,50 maakt u van een tafeldispenser een feestje!

Onze tafeldispenser bestaat uit 3 halve bollen en de dispenser zelf. U bepaalt zelf hoe u de tafeldispenser vult en als een echte eye-catcher neerzet, bijvoorbeeld bij de entree van uw zaak.

De halve bollen zijn van oersterk kunststof. U schroeft de bollen eenvoudig op elkaar en weer los. U kunt de versieringen in de bol dus zo vaak aanpassen als u wilt. En als desinfecteren op termijn niet meer nodig is, laat u de dispenser weg en plaats u er bijvoorbeeld een bijzonder product in of de weekaanbieding.  U heeft dan een prachtige tafeldisplay.

U bestelt de tafeldispenser al voor € 39,50 inclusief de dispenser. De vloeistof kunt u naar eigen inzicht aan het flesje toevoegen.

Onze basisversie bestaat uit 3 transparante bollen. U kunt ook kiezen voor gekleurde bollen, en bollen met glitters voor de ultieme kerstsfeer.

 

De ultieme kerstversiering voor desinfecteren

De tafeldispenser is de blikvanger voor elke entree, showroom of event. Door de hoogwaardige kwaliteit en UV-bescherming heeft u er geen omkijken meer naar. De uitstraling is gegarandeerd altijd perfect.

Onze kunststof bollen zijn duurzaam in gebruik. Schroef de bovenste halve bol los, creëer een nieuw tafereel, schroef de bol er weer op en klaar! Elk seizoen een andere uitstraling.

U kunt in de halve bollen van de tafeldispenser ook LED-verlichting aanbrengen. Leuk voor de kerst, maar ook om bijvoorbeeld een product uit te lichten.

Kies ook voor onze disinfectiezuilen

Naast de tafeldispenser bieden bij ook desinfectiezuilen. Deze zuilen trekken nog meer aandacht en laten op afstand al zien dat u oog heeft voor de veiligheid van uw klant of bezoeker.

Een feel good moment

De vrolijke uitstraling geeft uw bezoeker, klant of medewerker net dat feel good moment dat in deze tijden zo welkom is.

Uitvoeringen

Vanzelfsprekend wordt de desinfectiezuil inclusief de dispenser geleverd. Verder kunt u kiezen voor een uitvoering met of zonder reclamebord voor aanvullende belettering. Abdere opties zijn bijvoorbeeld een kliklijst voor aanvullende instructies en LED-verlichting in het reclamebord.

De complete zuil zonder reclamebord is er al vanaf € 235,00 (excl. BTW) en met reclamebord bent u al klaar voor € 295,00 (excl. BTW).

Desinfectiezuil

Geef hier uw bestelling door.

 

Andere kleuren, grotere aantallen? Vul uw wensen in bij Bericht

Meer weten of direct een van onze producten bestellen? Vul het formulier in en wij nemen direct contact met u op.
Hoe completer u het formulier invult, hoe sneller wij u kunnen helpen..

Product

Ballonmeisje
Ball On BV

+31 (0) 85 – 210 2115
info@ball-on.com

Edisonweg 14C
1821 BN  Alkmaar
Nederland

KvK 69432104