Duurzame BallonnenBoog bij Toyota Amsterdam

De duurzame ballonnenboog

De ballonnenboog trekt binnen en buiten de aandacht en maken van elke ruimte een feestje. Door de hoogwaardige kwaliteit en UV-bescherming heeft u er geen omkijken meer naar. De uitstraling is gegarandeerd altijd perfect.

√ Makkelijk te installeren en te verplaatsen
√ De rechthoekige vorm past perfect bij alle kozijnen
√ Oneindig veel kleuren

De beste blikvanger voor elke entree

Ben jij ook altijd op zoek naar iets ‘anders’ om een ruimte op te fleuren?

Vind jij nooit de ballonnen met de kleuren van jouw huisstijl?

Wat heb je liever? Een ballonnenboog die een paar jaar meegaat of een paar dagen?

Ontdek de duurzame ballonnenboog 

Ballonnenboog voor binnen en buiten

Wij hebben speciaal voor een “hoekige” vorm gekozen, in tegenstelling tot traditionele ballonnenboog. Daardoor sluiten onze bogen uitstekend aan bij uw kozijn. Vanzelfsprekend kunt u de ballonnenboog ook prima in uw showroom plaatsen bij een actie of introductie van een product.

Oneindig veel kleuren
De ballen van gerecycled kunststof zijn verkrijgbaar in oneindig veel kleuren, inclusief een transparante versie. De ballonnen van de ballonnenpilaar of ballonnenboog bestaan uit twee helften die u met één draai aan elkaar verbindt.

LED-reclamebord met powerbank
Het LED-reclamebord geeft extra attentie aan uw pilaar. Draadloos, want gevoed met een powerbank.  Op het bord plakt u eenvoudig een (verwisselbare) reclame-uiting.

Verlichting in de bal
U kunt in iedere bal van de ballonnenpilaar verlichting aanbrengen. Zo kunt u bijvoorbeeld een product in een transparante bal plaatsen en uitlichten.

Milieuvriendelijk en duurzame Ballonnenboog
Duurzame ballonnenboog als alternatief voor ballonnen

Ballonnenboog met reclamebord

De ballonnenpilaar is al uniek, maar een ballonnenboog met een reclameuiting legt de lat nog een stukje hoger. De langwerpige reclameborden hangt u horizontaal tussen twee pilaren met een robuuste wisselconstructie, waardoor u gemakkelijk de ligger van ballen met uitingen op borden kunt vervangen.

Heeft u een langer lopende productpresentatie of een actieweek met een thema? Dan is de ballonnenboog voorzien van een ondersteunende reclameboodschap echt iets voor u.

Echte aandachttrekkers
De bal heeft een schroef/moer-bevestiging, waardoor de ballen (met en zonder verlichting) op oneindig veel manieren zijn toe te passen. Denk hierbij ook aan productpresentaties op een wand.

Breid uw pilaren uit met onze opvallende accessoires.
In ons artikel over winkelcommunicatie leest u daar meer over.

Ballonnenbogen als displays die echt opvallen!

Onze ballonnenbogen hebben bevestigingsmogelijkheden voor verschillende accessoires, zoals een brochurehouder, kliklijst of LED-board. Verder kunt u platforms tussen de ballen plaatsen om producten op te presenteren

U kunt eenvoudig starten met een kunststof kliklijst waarop u een flyer plakt of een stapel flyers legt. Maar als u echt wilt opvallen kiest u voor het LED-board. De presentatie kunt u volledig programmeren. Of u gebruikt het LED-board als besteldisplay via draadloos internet.

Heel bijzonder is de ballon als verkoopdisplay. In een (deels) transparante ballon plaatst u uw product. Met LED-licht geeft u er een speciaal accent aan. Vraag vast naar de mogelijkheden.

Kunststof ballonnen als verkoopdisplay
Ballonnenpilaar als verkoopdisplay met kliklijst

Onze ballonnenboog omlijst al honderden entrees

Geef hier uw bestelling door.

 

Andere kleuren, grotere aantallen? Vul uw wensen in bij Bericht

Meer weten of direct een van onze producten bestellen? Vul het formulier in en wij nemen direct contact met u op.
Hoe completer u het formulier invult, hoe sneller wij u kunnen helpen..

Product

Ballonmeisje
Ball On BV

+31 (0) 85 - 210 2115
info@ball-on.com

Edisonweg 14C
1821 BN  Alkmaar
Nederland

KvK 69432104