Alle ballonnenpilaren, ballonnenbogen en accessoires

De perfecte ballonnenpilaar & verkoopdisplay

De ballonnenpilaar is de blikvanger voor elke actie. Door de hoogwaardige kwaliteit en UV-bescherming heeft u er geen omkijken meer naar. De uitstraling is gegarandeerd altijd perfect.

Oneindig veel kleuren
De ballen zijn verkrijgbaar in oneindig veel kleuren, inclusief een transparante versie. De ballonnen bestaan uit twee helften die u met één draai aan elkaar verbindt.

LED-reclamebord met powerbank
Het LED-reclamebord geeft extra attentie aan uw pilaar. Draadloos, want gevoed met een powerbank.  Op het bord plakt u eenvoudig een (verwisselbare) reclame-uiting.

Verlichting in de bal
U kunt in iedere bal verlichting aanbrengen. Zo kunt u bijvoorbeeld een product in een transparante bal plaatsen en uitlichten.

Echte aandachttrekkers
De bal heeft een schroef/moer-bevestiging, waardoor de ballen (met en zonder verlichting) op oneindig veel manieren zijn toe te passen. Denk hierbij ook aan productpresentaties op een wand.

Breid uw pilaren uit met onze opvallende accessoires.
In ons artikel over winkelcommunicatie leest u daar meer over.

Ballonnenboog voor binnen en buiten

Wij hebben speciaal voor een “hoekige” vorm gekozen, in tegenstelling tot traditionele ballonnenbogen. Daardoor sluiten onze bogen uitstekend aan bij uw kozijn. Vanzelfsprekend kunt u de ballonnenboog ook prima in uw showroom plaatsen bij een actie of introductie van een product.

Ballonnenboog met reclamebord

De ballonnenpilaar is al uniek, maar een ballonnenboog met een reclameuiting legt de lat nog een stukje hoger. De langwerpige reclameborden hangt u horizontaal tussen twee pilaren met een robuuste wisselconstructie, waardoor u gemakkelijk de uitingen kunt vervangen.

Heeft u een langer lopende productpresentatie of een actieweek met een thema? Dan is de ballonnenboog voorzien van een ondersteunende reclameboodschap echt iets voor u.

Displays die echt opvallen!

Onze pilaren hebben bevestigingsmogelijkheden voor verschillende accessoires, zoals een brochurehouder, kliklijst of LED-board. Verder kunt u platforms tussen de ballen plaatsen om producten op te presenteren

U kunt eenvoudig starten met een kunststof kliklijst waarop u een flyer plakt of een stapel flyers legt. Maar als u echt wilt opvallen kiest u voor het LED-board. De presentatie kunt u volledig programmeren. Of u gebruikt het LED-board als besteldisplay via draadloos internet.

Heel bijzonder is de ballondisplay. In een (deels) transparante ballon plaatst u uw product. Met LED-licht geeft u er een speciaal accent aan. Dit product is binnenkort verkrijgbaar. Vraag vast naar de mogelijkheden.

Statafels

Hoe leuk is het niet om het feestelijke gevoel vanuit de entree naar binnen door te trekken? U blijft helemaal in stijl. En met de display trekt u nog extra de aandacht ook. Uiteraard kunt u op de display kwijt wat u wilt.

2 jaar “Altijd mooi” garantie
In elke gewenste kleur
Kan niet leeglopen

Kleur uw ballonnenpilaren en ballonnenbogen

Standaardkleuren

De Ball On ballonnenpilaren en ballonnenbogen leveren wij standaard in 9 kleuren. Hiermee kunt u eindeloos combineren. Op verzoek maken wij ook ballonnen in uw eigen kleuren. Dan zijn uw mogelijkheden helemaal onbeperkt.

Stel uw eigen kleuren samen
Kies een kleur voor string 1 en kies een kleur voor streng 2 en probeer net zo lang tot u ziet wat het beste bij u past.

Kies een kleur voor string 1
Kies een kleur voor string 2

Contact- en bestelinformatie

Meer weten of direct een ballonnenpilaar of ballonnenboog bestellen? Als u onderstaand formulier invult en verstuurt, nemen wij snel contact met u op.

Contactinformatie Ball On

Ball On BV
+31 (0) 85 - 210 2115
info@ball-on.com

Edisonweg 14C
1812 BN  Alkmaar
Nederland

KvK 69432104